Thuis

Hefei Hawit Optoelectronic Technology Co.,Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij beschouwen productkwaliteit aangezien het leven van de onderneming, strikt de ondernemings standaardproductie uitvoert, en controleren elke verbinding van productproductie. Na het zuiveren, kan elk materiaal slechts na het overgaan van de strikte inspectie worden geleverd, om ervoor te zorgen dat de productprestaties de norm bereiken.

  Hefei Hawit Optoelectronic Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0Hefei Hawit Optoelectronic Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 1

 • OEM / ODM

  Ons bedrijf heeft zijn eigen onafhankelijk R&D, ontwerperteam, kan aan de behoeften van verschillende soorten OEM/ODM klanten voldoen!

   

  Ons team van de kerntechnologie heeft meer dan 10 jaar van OEM/ODM de dienstervaring, met inbegrip van product specifieke mechanisch, software, algoritmeontwikkeling.Hefei Hawit Optoelectronic Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 • R & D

  Wij beschouwen altijd technologische innovatie als kern stuwende kracht van ondernemingsontwikkeling, en werken actief met universiteiten zoals de Universiteit van China van wetenschap en technologie, Hefei-Universiteit samen van technologie, Anhui-Universiteit, de Landbouwuniversiteit van Anhui, etc., om een kenmerkende weg van productie, het onderwijs en onderzoek te creëren. Wij nemen talent opleiding als belangrijke drijfkracht voor de duurzame ontwikkeling van ondernemingen, en vestigen de talentenechelon van het bedrijf door diverse manieren zoals interne cultuur en externe inleiding.

Contactgegevens
Hefei Hawit Optoelectronic Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr.

Tel.: 0086 15955100696

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: B8, Baiyan-wetenschap en Technologiepark, Hefei, Anhui, China

Factory Adres:Road van No.8jinrong, Economische Ontwikkelingsstreek, Hefei, Anhui, China